Romania zona Dobrogea Constanta

Suntem una din principalele companii de "rent a car" din zona sud-est Romania, regiunea Dobrogea, cu o activitate de peste 15 ani. Inchirieri masini in Constanta, Navodari, Mangalia, Mamaia, Tulcea, Aeroportul Mihail Kogalniceanu, Otopeni Bucuresti.

Prin seriozitate si experienta am devenit un partener de incredere pentru clientii nostri, pe care ii tratam cu respect si consideratie, oferindu-le un produs de calitate, unul dintre cele mai bune si ieftine servicii de inchirieri masini.

Diversitatea parcului de masini compus din autoturisme de marca, van-uri, microbuze de persoane, limuzine de lux destinate ocaziilor speciale, ce au dotari de confort si siguranta, ne permite sa avem o atractiva oferta de inchiriere, in concordanta cu preferintele si nevoile clientilor.

Calitatea masinilor si diferitele accesorii pentru inchiriere (scaun pentru copii,sistem gps navigatie), cresc securitatea si confortul soferului. Avem conditii de inchiriere simple si flexibile, putem livra masinile in oricare statiune de pe litoral: Navodari, Mamaia, Eforie, Costinesti, Neptun, Venus, Saturn, Mangalia sau la Tulcea zona Delta Dunarii si Aeroportul Otopeni (Henri Coanda) Bucuresti, la data si ora dorita.

Masinile se pot inchiria si cu sofer, cu o taxa suplimentara minima. Tarifele pentru inchirierile cu sofer pentru transferuri sunt personalizate in functie de clasa de autoturisme si distanta parcursa, incluzand combustibilul si taxele aferente transportului.

In functie de durata pe care se solicita inchirierea si preturile scad, devenind negociabile pentru un termen lung.

Tarife personalizate si negociabile pot avea clientii permanenti, cei care revin periodic pentru a beneficia de serviciile oferite de firma noastra.

Personalul nostru calificat va poate oferi asistenta rutiera non stop pentru orice problema ce ar putea sa apara in timpul derularii contractului de inchiriere.

Colaboram cu agentii de turism din Romania, Europa , strainatate ,cu sprijinul carora putem oferi clientilor rezervarea de bilete de avion sau alte mijloace de transport si rezervari hoteliere.

Politica companiei noastra este de a oferi servicii de calitate inalta la cele mai competitive preturi. Plata cu carte de credit se efectueaza fara comision.

Oferim transport oamenilor de afaceri si turistilor care doresc un tur de litoral sau vizitarea unor puncte de atractie, istorice, turistice sau de agrement. Putem oferi transfer catre orice destinatie din Romania si transfer de la si catre aeroport. Realizam aceste lucruri impreuna cu parteneri nostri de la Elegant Tours Constanta

Pentru ocazii deosebite, evenimente oficiale sau mondene, plimbari romantice sau tururi litoral si oras, inchirierea limuzinelor noastre este cea mai buna alegere. Colaboram sa realizam toate acestea cu firma Party Limos Constanta.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la oferta noastra, va invitam sa consultati pagina noastra web